søndag, april 22, 2007

Natt i friluft


I forrige veke sov vi ute under open himmel. Det er noko spesielt med det å sovne under stjerneklar himmel og vakne opp i dagslys. Eg liker det. Spesielt når eg kan ligge like utanfor stueveggen i mi eiga dyne :) Målfrid, Ingrid og eg (med gjesteopptreden av Gretha) campa på verandaen, friluftsjenter som vi er. Gretha var opptatt med å lese til eksamenen, og 'sov' inne. No er ho ferdig, flinkejenta! Gratulerer - vi er stolte av deg!
Aleine-heime-i-Gardeveien-helsing fra Bente

9 kommentarer:

Arnhild sa...

Hallo. Eg sitte her og vente i åndeløs spenning på at dåkk ska komma med et nytt innlegg her snart. Åndeløs. Eg bare seie det. Det betyr at eg ikkje puste.

Trygve Bergland sa...

NÅ he æ'kje sove ute siden 5mila syns egentlig det e god og varmt å ligge inne!! Og et råd te Arnhild: pust inn - pust ut - pust inn - pust ut og fortsett med det!!!!

Videre så glede æ mæ te semesteråpnigsparty hos dokke!!! Ps når ikkje dokkas blogg e oppdatert kan æ skryde av at min e!!!!

Bente sa...

Jenter , vi må oppdatere bloggen! Virke som Facebook har tatt all vår internettaktivitetske tid. Synd med det, i vil ikkje gi opp bloggen heilt enda..

Anonym sa...

Ka skjer.. Æ kann itj venta lenger på å høre nytt fra sidå dykkan. det e jo itj det at det itj skjer nå, men at det itj bli skrevve nåkå om det. Æ e heilt eni me bente, bloggen bør oppdatterast. Helsing æn som vente hævvet tå se på nytt fra Facebook-palasset:)

Anonym sa...

"Kvin­ner av­står fra å la seg bin­de av kjær­lig­het. Menn av­står fra å la seg bin­de av an­svar."

- Børre Knudsen, 28.9.07

Anonym sa...

Måtte Børre tie sin tunge i evighet. Hvilket pessimistisk syn på kjærlighet og ansvar mellom kvinne og mann.

Anonym sa...

"Å eiga"

Fyrst når to men´skje kan sei til kvarandre:
Gå der du vil,
du er du!
Gjer det du vil,
eg er eg-
Men eg ser vegen din
og eg lyder etter fotefari dine
og eg kjenner din vilje
strøyma gjenom blodet
i javne, rolege pulsslag -
Fyrst då kan to men´skje eiga kvarandre.

Aslaug Vaa

Marte sa...

Må bare få si at jeg synes det er lit som skjer på denne bloggen....hm....

Anonym sa...

Det er tusenvis av fans i byen som ville ha likt å sett et nytt og oppdatert bilde av kvinnene i Gardevegen! Hvem av de tar utfordringen med å legge ut? Hilsen gutt, 28